Hapus Overlay Washi Tape

  • Clear Foil Overlay Washi Tapes For Planning And Scrapbooking

    Hapus Foil Overlay Washi Tapes Pikeun Ngarencana sareng Scrapbooking

    Pita washi overlay jelas ngagaduhan permukaan transparan anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun jurnal atanapi planner.tape jelas kami teu sakumaha kawas packing tape sealing nu removable dina jurnal / Nu Ngarencana, tanpa noise.Realize sangkan percetakan, foiling, percetakan jeung foiling dieu.Pikeun gaduh pangaruh permukaan anu béda sapertos herang atanapi matte sakumaha anu anjeun pikahoyong.