Label

  • Custom Adhesive Stickers Rolled Wine Bottle Labels Gold Foil Sticker Printed

    stiker napel custom Rolled Anggur Botol Labels Emas Foil Sticker Dicitak

    Label nyaéta salembar kertas, pilem plastik, lawon, logam, atawa bahan séjén anu ditempelkeun dina wadah atawa produk, anu ditulis atawa dicitak informasi atawa simbol ngeunaan produk atawa barang.Émbaran dicitak langsung dina wadahna atawa artikel ogé bisa dianggap labelling.Based pamundut anjeun kami ditawarkeun permukaan béda atawa pagawean effect.Different ukuran, téhnik, wangun, bungkusan duanana keur kustomisasi Anjeun.

  • Custom Label Waterproof Vinyl Self Adhesive Logo Sticker

    Custom Label Waterproof Vinyl Self napel Logo Sticker

    Label bisa dijieun ku ukuran béda atawa sarua dina hiji roll, sakumaha kawas sagala labél janten bunderan, atawa jadi bunderan, pola bentuk béntang jsb Pikeun nyitak pola, logo, barkod naon kudu anjeun ngagunakeun.Éfék perlakuan permukaan béda pikeun anjeun milih dieu kawas print,print + foil,hologram jsb.Dumasar kana pamakean anjeun, mimitian kustomisasi labél anu anjeun peryogikeun ayeuna!

  • Personalized Self Adhesive Glossy Paper Sticker Roll Packaging Printing Labels

    Pribadi Self napel Glossy Paper Sticker Roll bungkusan Printing Labels

    Label bisa dijieun ku ukuran béda atawa sarua dina hiji roll, wangun jeung ukuran béda.Sebutkeun éta, kami ngadamel éta. Sadaya stiker labél pribadi anu anjeun damel di dieu didamel tina kertas seni kualitas luhur.buktina splash, adhesion kuat.sampurna pikeun indoor na outdoors.They anu sampurna cocog pikeun bisnis, thanking, labél alamat, labél botol, toko ritel, jualan Panggang, sealing tina libur atawa kado ulang tur loba kagunaan séjén.

  • Round Custom Label Clear Vinyl Gold Foil Logo Sticker

    Babak Adat Label Jelas Vinyl Emas Foil Logo Sticker

    Stiker labél nyebarkeun kasadaran merek anjeun kalayan iklan anu saé pikeun palanggan.Kami masihan anjeun pilihan pikeun nambihan téks, gambar, desain, sareng perenah anjeun nyalira!Sampurna pikeun cangkir kopi, kantong, amplop, labél botol, barang promosi, labél kawinan, sareng hatur nuhun pikeun ngadukung stiker bisnis leutik!Stiker labél hadir kalayan bérés herang atanapi matte pikeun anjeun pilih, mesek sareng iteuk, tahan cai, sareng tahan cai.labél custom kami anu diwangun pikeun haul panjang.

  • Wholesale Printing Packaging Custom Food Sticker Label

    Borongan Printing bungkusan Adat Food Sticker Label

    Pikeun nawiskeun kami wincik panalungtikan anjeun ngeunaan labél, urang tiasa masihan sababaraha saran ku bahan pikeun dianggo hadé, mutuskeun ukuran / wangun / qty / bungkusan, urang tiasa nawiskeun tanda petik pikeun mariksa.Kami ngalaksanakeun pamariksaan kualitas dina unggal barang anu urang damel sateuacan kiriman.Upami anjeun henteu sugema ku kualitas, punten wartosan kami sareng kami bakal damel pikeun leres.