Taros Kami

OEM & ODM Printing Produsén

Kami ngarepkeun nyiptakeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng sadaya palanggan kami, janten kami tetep damel di handap:

Misi kami:

Fokus kana tantangan sareng tekenan para nasabah, teras nyayogikeun solusi produk percetakan anu paling kompetitif pikeun para nasabah.

Visi kami:

Janten supplier anu dipercaya ku para nasabah sareng tempat pangembangan karir anu diakui ku karyawan.

Nilai kami:

Analisis getol tina eupan balik palanggan, nyayogikeun ideu perbaikan kualitas, janten win-win internal sareng éksternal!

Alamat

Kamar 1506, wangunan 6, Dongcheng Wanda Plaza, 208 Dongcheng Bagéan, Dongzong Jalan, Dongcheng Street, Dongguan Kota, Propinsi Guangdong.

Telepon

Jam jasa

24 jam

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami