Die Cut Washi Tape

  • 60mm3meter Multi Purpose Pure Color Die Cutting Round Dot Stickers Washi Tape

    60mm3meter Multi Tujuan Warna Murni Paeh motong Babak Dot Stiker Washi Tape

    Biasana dianggo pikeun hiasan dina ngadamel kartu khusus, kasét washi die cut kami nganggo dua gaya, kalebet motong paéh dina ujung kalayan bentuk anu henteu teratur sareng anu aya di sisi.Kertas Jepang standar dipaké pikeun nyieun gaya kahiji, sedengkeun kertas kandel keur kadua.Tim kami anu berpengalaman ngagunakeun mesin-mesin die-cut sateuacanna pikeun nyiptakeun kasét washi die cut anu saé.Urang ogé tiasa ngahontal citak warna spéktrum pinuh dina kasét pikeun ngajantenkeun desain naon waé.Katepatan sareng katepatan tim kami ngamungkinkeun kami pikeun nyiptakeun pita washi die-cut kalayan spésifikasi anjeun.