Bulk Hatur nuhun Salam Fancy Paper Adat Birthday Card

Katerangan pondok:

Kami nawiskeun kartu jurnal kalayan ukuran anu béda, bentuk, warna, pakét jsb.Kartu jurnal normal dijieun ku bahan 300g pikeun rujukan anjeun tapi lamun anjeun boga pamundut bahan séjén kami ogé bisa ngalakukeun sakumaha kawas 350g / 400g / 450g jsb Ukuran baku pikeun kartu jurnal nyaeta 3 x 4in jeung 4 x 6in dijieun ku lolobana konsumén tapi sagala. ukuranana ditarima;jieun aranjeunna pikeun nyocogkeun desain sareng karesep halaman anjeun.


Rincian produk

Parameter produk

Tag produk

Langkung Rincian

Kartu Jurnal mangrupikeun cara anu lucu, pikaresepeun, sareng kreatif pikeun nambihan sapotong téks kana jurnal anjeun, buku scrapbook, atanapi malah albeum poto anjeun.Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan tempat jurnal anu terstruktur ka halaman mana waé tanpa ngaganggu poto, tulisan anu tos aya, atanapi desain.

Langkung Pilari

Mangpaat Gawé Jeung Kami

Kualitas goréng?

In-house Manufaktur kalayan kadali pinuh prosés produksi jeung mastikeun kualitas konsisten

MOQ luhur?

Manufaktur In-house gaduh MOQ anu langkung handap pikeun ngamimitian sareng harga anu nguntungkeun pikeun ditawarkeun pikeun sadaya palanggan urang pikeun kéngingkeun langkung seueur pasar.

Teu aya desain sorangan?

Karya seni gratis 3000+ ngan pikeun pilihan anjeun sareng tim desain profésional pikeun ngabantosan damel dumasar kana tawaran bahan desain anjeun.

Perlindungan hak desain?

Pabrik OEM & ODM ngabantosan desain palanggan urang janten produk nyata, moal ngajual atanapi masangkeun, perjanjian rusiah tiasa ditawarkeun.

Kumaha mastikeun warna desain?

Tim desain profésional pikeun nawiskeun saran warna dumasar kana pangalaman produksi urang pikeun dianggo langkung saé sareng gratis warna sampel digital pikeun pamariksaan awal anjeun.

prosés produksi

Order Confirmed1

《1.Pesenan Dikonfirmasi》

Design Work2

《2. Karya Desain》

Raw Materials3

《3. Bahan Baku》

Printing4

《4. Nyitak》

Foil Stamp5

《5. Stempel Foil》

Oil Coating & Silk Printing6

《6. Lapisan Minyak & Percetakan Sutra》

Die Cutting7

《7. Die Cutting》

Rewinding & Cutting8

《8. Rewinding & Cutting》

QC9

《9.QC》

Testing Expertise10

《10. Kaahlian Nguji》

Packing11

《11. Bungkusan》

Delivery12

《12. Pangiriman》


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 4