Item séjén

Kumaha Cara Ngaropea Produk Alat Tulis Lain Iwal Washi Tape?

Stiker & Label

Waktos Lead Produksi sakitar 5-10 dinten.

Kudu nawiskeun ukuran / qty / kapang cut file / éfék produk rengse nu lambar atawa roll / téhnik / pakét, dumasar kana pamundut anjeun urang bisa nawiskeun tanda petik akurat pikeun mariksa Anjeun.Mun anjeun teu mibanda kapang cut file dina waktu ieu, anjeun tiasa nawiskeun sampel acara ti internét ka kami, teras urang tiasa nawiskeun tanda petik awal sabab peryogi kauninga biaya kapang sabenerna sanggeus dipariksa kapang cut file.Di sagigireun lamun hese dianggo kapang cut file pikeun anjeun, urang boga tim desainer bisa mantuan ieu, pikeun ngirim deui bukti keur konfirmasi anjeun.

3
2
1
4

Amplop & Kartu Jurnal

Waktos Lead Produksi sakitar 5-10 dinten.

Kudu nawiskeun ukuran / qty / kapang cut file / téhnik kawas print atanapi foil / pakét, dumasar kana pamundut anjeun ieu kami bisa nawiskeun tanda petik akurat pikeun mariksa Anjeun.Dumasar pangalaman produksi urang uninga kartu jurnal ukuran umum 105mm * 148mm pikeun rujukan anjeun.Bahan tina kartu jurnal tiasa pikeun anjeun pilih sapertos biasa 300gsm / 350gsm / 400gsm jsb.

5
6
7
8

Notebook & Catetan caket

Waktos kalungguhan produksi sakitar 8-15 dinten.

Perlu nawiskeun ukuran / qty / halaman qty / Bahan / téknik / pakét, dumasar kana pamundut anjeun ieu kami tiasa nawiskeun tanda petik anu akurat pikeun mariksa anjeun.
Notebook: Normal nyaéta kertas kantor 80g, dumasar kana kabutuhan Anjeun ogé bisa custom kertas husus sejenna atawa gsm.Panutup notebook bisa custom teuing kawas kulit, kartu kertas, plastik jsb Kumpulan notebook bisa coil, garis kempelan jsb.
Catetan caket: halaman qty normal nyarankeun dina 50pages pikeun ngahemat biaya sareng tiasa ngaropea bentuk anjeun sapertos kembang, jantung, jsb. Bahan tiasa janten kertas kantor biasa atanapi kertas vellum, kertas gsm tiasa custom teuing dumasar kana kabutuhan anjeun.

9
10
11
12

Pen

Produksi waktos Lead sabudeureun 15-20 poé.

Kustomisasi: aya kapang anu tiasa dianggo ku anjeun ukuran 14cm * 1cm, bentuk kapang tiasa anjeun pilih dina saham kami.Sababaraha téhnik nambahkeun on pulpen pikeun milih anjeun kawas cmyk print / warna pantone print / UV sutra print jsb Jenis Pen bisa custom teuing kawas ballpoint pen / logam kalam bal / plastik kalam / gél kalam jsb.
Stok: 1000+ jinis pulpén kami gaduh inventaris anu tiasa pikeun anjeun pilih, kalayan biaya anu kompetitif pikeun penjualan anjeun.

13
14
15
16

Asesoris

Waktos Lead Produksi sakitar 10-15 dinten.

Pin & Bookmark & ​​Ranté konci:
Kudu nawiskeun ukuran / qty / karya seni pintonan (pikeun terang biaya kapang sabenerna) / pakét, dumasar kana pamundut anjeun ieu kami bisa nawiskeun tanda petik akurat pikeun mariksa Anjeun.Sababaraha téhnik bisa jadi custom kawas pin lemes atawa teuas, tetengger logam, logam atawa ranté konci acrylic, kapang urang.tiasa ngabantosan ngahemat sakitar sataun, kapang anu sami pikeun ngahasilkeun henteu ngecas deui biaya kapang.

17
18
19

Kartu Washi

Waktos kalungguhan produksi sakitar 8-12 dinten.

Kartu washi kami ngagaduhan 2 jinis pangaruh nyaéta kartu washi anu jelas (transparan) & kartu glitter grinding (translucent), kedah nawiskeun ukuran / qty / teknik (print atanapi foil) / bungkusan.Bentukna tiasa custom.

23
24

Perangko

Waktos Lead Produksi sakitar 10-15 dinten.

Urang tiasa nawiskeun cap kai, cap jelas, cap lilin segel, kudu nawiskeun ukuran / qty / karya seni pintonan (pikeun nyaho biaya kapang sabenerna) / pakét, teras urang tiasa nawiskeun tanda petik akurat pikeun mariksa Anjeun.

20
21
22

Washi Stand

Waktos Lead Produksi sakitar 10-15 dinten.

Kudu nawiskeun ukuran / qty / sabaraha gulungan kudu nempatkeun (urang mantuan mun nyarankeun ukuran dumasar kana pangalaman produksi urang / pakét. Bahan normal nyaéta acrylic jeung téhnik & bentukna bisa custom dumasar kana kabutuhan Anjeun.

25
26

Nalika kami terang ide anjeun sareng sadaya patarosan, kami tiasa nawiskeun saran, sadaya anu anjeun pikahoyong kami bakal ngabantosan sadar.Kami narékahan pikeun nawiskeun solusi percetakan pikeun kéngingkeun rupa-rupa produk alat tulis pikeun konsumén urang !!!

Pikeun ngamimitian pesenan anjeun