50 Kaca Kawaii Alat Tulis Imut N Times Sticky Notes Memo Pad Notepad

Katerangan pondok:

Kami nawiskeun mémo pad & catetan caket anu didamel ku kertas kualitas luhur sareng napel anu ditingkatkeun anu ngajantenkeun aranjeunna tetep aman sareng ngahapus bersih, éta salawasna ngabantosan nalika anjeun kedah nyandak ideu anu saé. .Urang bisa pasted aranjeunna dina témbok, komputer, desktop, kulkas jeung ampir kabéh surfaces lemes sejenna.Custom gaya Anjeunayeuna!


Rincian produk

Parameter produk

Tag produk

Jenis Bahan

Kertas Kantor

Kertas Kantor

Kertas Kantor

Kertas Vellum

Kertas Vellum

Kertas Vellum

Kumaha Ngagunakeun Sticky Notes Nalika Maca sareng Diajar

Bookmark Kaca

Catetan caket sampurna dianggo pikeun tetengger sabab jalur napel ngajaga spidol dina tempatna sareng henteu ngarusak halaman.Upami anjeun mendakan yén anjeun kedah nganggo sababaraha téténggér, éta patut ngagentos posisi catetan caket.Nempelkeun aranjeunna dina cara anu sami dina sababaraha halaman tiasa nyababkeun sesah milarian halaman anu anjeun pikahoyong.

How to Use (1)

Annotate sapotong téks

Ngagunakeun catetan caket pikeun nambahkeun pikiran jeung wawasan bari maca bakal mantuan ngaronjatkeun kaahlian maca nutup.Kaahlian ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatasi téks anu sesah sareng ngabantosan anjeun ngartos naon anu diomongkeun.Kamampuhan anu hébat pikeun gaduh, éta tangtangan anjeun pikeun mikir kritis sareng maca di luhur tingkat kanyamanan anjeun.Anjeun tiasa nganggo catetan caket pikeun nyimpulkeun frasa, paragraf, atanapi bahkan bab tina buku.Lakukeun kitu bakal nyegah anjeun kedah nyerat dina halaman sareng gaduh dukungan caket ngamungkinkeun anjeun nempelkeun anotasi dimana waé anjeun resep.Tip anu saé nyaéta tetep dina hiji titik per catetan sabab bakal ngagampangkeun révisi.

How to Use (1)

Langkung Pilari

Mangpaat Gawé Jeung Kami

Kualitas goréng?

In-house Manufaktur kalayan kadali pinuh prosés produksi jeung mastikeun kualitas konsisten

MOQ luhur?

Manufaktur In-house gaduh MOQ anu langkung handap pikeun ngamimitian sareng harga anu nguntungkeun pikeun ditawarkeun pikeun sadaya palanggan urang pikeun kéngingkeun langkung seueur pasar.

Teu aya desain sorangan?

Karya seni gratis 3000+ ngan pikeun pilihan anjeun sareng tim desain profésional pikeun ngabantosan damel dumasar kana tawaran bahan desain anjeun.

Perlindungan hak desain?

Pabrik OEM & ODM ngabantosan desain palanggan urang janten produk nyata, moal ngajual atanapi masangkeun, perjanjian rusiah tiasa ditawarkeun.

Kumaha mastikeun warna desain?

Tim desain profésional pikeun nawiskeun saran warna dumasar kana pangalaman produksi urang pikeun dianggo langkung saé sareng gratis warna sampel digital pikeun pamariksaan awal anjeun.

prosés produksi

Order Confirmed1

《1.Pesenan Dikonfirmasi》

Design Work2

《2. Karya Desain》

Raw Materials3

《3. Bahan Baku》

Printing4

《4. Nyitak》

Foil Stamp5

《5. Stempel Foil》

Oil Coating & Silk Printing6

《6. Lapisan Minyak & Percetakan Sutra》

Die Cutting7

《7. Die Cutting》

Rewinding & Cutting8

《8. Rewinding & Cutting》

QC9

《9.QC》

Testing Expertise10

《10. Kaahlian Nguji》

Packing11

《11. Bungkusan》

Delivery12

《12. Pangiriman》


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1