Misil Craft mangrupikeun élmu, industri sareng perusahaan dagang anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Kami diadegkeun ku 2011. Produk parusahaan nutupan kategori percetakan kayaning stiker, téhnik washi tape béda, labél timer napel jsb Di antarana, 20% dijual domestically jeung 80% diékspor ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya. .

maca deui
tingali sadayana

Naon Urang Narékahan Pikeun

  • index_customer
  • Favorable comment1
    Koméntar anu nguntungkeun1
    Jadi gumbira jeung kumaha ogé washitapes kuring tétéla!Éta persis kumaha anu dipikahoyong, komunikasi sareng produsén éta pikaresepeun sareng pangiriman ogé gancang pisan!
  • Favorable comment2
    Komentar anu nguntungkeun2
    A bulk pesenan kuring dijieun correctly.Agén kami sabar sapanjang proses mastikeun sakabeh designswere dihasilkeun leres.
  • Favorable comment3
    Koméntar anu nguntungkeun3
    Produkna kaluar sampurna! Cetakan, warna, sareng desain sadayana dieksekusi sampurna.Éta ogé pohara mantuan sareng bageur sapanjang prosés.+ seueur conto ogé dipasihkeun!hatur nuhun pisan, bakal pesen deui :)
  • Favorable comment4
    Komentar anu nguntungkeun4
    Sabar pisan, ramah sareng ngabantosan.Produk persis sapertos anu dijelaskeun sareng kualitas anu saé.Abdi bakal mesen deui sareng deui!
  • Favorable comment5
    Komentar anu nguntungkeun5
    Sagalana pas sampurna ti mimiti!!Cinta kualitas sareng warna !!! Produsén pangsaéna !!!!sareng cinta conto anu kuring kéngingkeun !!Pasti ngagaleuh deui !!!
  • Favorable comment6
    Komentar anu nguntungkeun6
    Pita washi khusus anu sampurna!Datang kaluar hadé ti l expect.Supplierwas pohara mantuan sarta communicative.l nyarankeun parusahaan ieu sahalooking pikeun ngaropéa washi tape atawa produk alat tulis séjén!
  • Favorable comment7
    Komentar anu nguntungkeun7
    Kualitas sareng warna anu saé!Persis naon anu kuring milarian.