60mm3meter Multi Tujuan Warna Murni Paeh motong Babak Dot Stiker Washi Tape

Katerangan pondok:

Biasana dianggo pikeun hiasan dina ngadamel kartu khusus, kasét washi die cut kami nganggo dua gaya, kalebet motong paéh dina ujung kalayan bentuk anu henteu teratur sareng anu aya di sisi.Kertas Jepang standar dipaké pikeun nyieun gaya kahiji, sedengkeun kertas kandel keur kadua.Tim kami anu berpengalaman ngagunakeun mesin-mesin die-cut sateuacanna pikeun nyiptakeun kasét washi die cut anu saé.Urang ogé tiasa ngahontal citak warna spéktrum pinuh dina kasét pikeun ngajantenkeun desain naon waé.Katepatan sareng katepatan tim kami ngamungkinkeun kami pikeun nyiptakeun pita washi die-cut kalayan spésifikasi anjeun.


Rincian produk

PARAMETER PRODUK

Tag produk

Langkung Rincian

Die-cut tape washi nangtung bisa pikeun decorating Nu Ngarencana anjeun sarta journal.To boga rupa pola percetakan jeung pola foil mixing, aranjeunna gampang cimata, anjeun bisa nulis dina eta sarta aranjeunna gampang reposition.

Mangpaat Gawé Jeung Kami

Kualitas goréng?

In-house Manufaktur kalayan kadali pinuh prosés produksi jeung mastikeun kualitas konsisten

MOQ luhur?

Manufaktur In-house gaduh MOQ anu langkung handap pikeun ngamimitian sareng harga anu nguntungkeun pikeun ditawarkeun pikeun sadaya palanggan urang pikeun kéngingkeun langkung seueur pasar.

Teu aya desain sorangan?

Karya seni gratis 3000+ ngan pikeun pilihan anjeun sareng tim desain profésional pikeun ngabantosan damel dumasar kana tawaran bahan desain anjeun.

Perlindungan hak desain?

Pabrik OEM & ODM ngabantosan desain palanggan urang janten produk nyata, moal ngajual atanapi masangkeun, perjanjian rusiah tiasa ditawarkeun.

Kumaha mastikeun warna desain?

Tim desain profésional pikeun nawiskeun saran warna dumasar kana pangalaman produksi urang pikeun dianggo langkung saé sareng gratis warna sampel digital pikeun pamariksaan awal anjeun.

Langkung Pilari

Ngolah produk

Pesenan Dikonfirmasi

Gawé Desain

Bahan atah

Nyitak

Stempel Foil

palapis minyak & percetakan sutra

Die Cutting

Rewinding & motong

QC

Kaahlian nguji

Bungkusan

Pangiriman


  • saméméhna:
  • Teras:

  • pp

    produk patali