Custom Kartun hiasan Star Bentuk Alphabe Hurup Vinyl paeh Cut Sticker

Katerangan pondok:

Sesuaikeun ukuran sareng bentuk gaya stiker potongan maot anjeun, Kéngingkeun stiker anjeun, bersihkeun permukaan, cabut kertas, raos bébas ngaropea barang-barang anjeun, ngajantenkeun kapribadian anjeun caang!Custom rupa stiker gaya mangrupa pilihan katuhu anjeun nalika milih kado keur babaturan anjeun, kids, Teens.I'm yakin maranéhna bakal pisan senang jeung bungah nalika aranjeunna nampi gift.Perfect salaku suplai pihak, nikmat pihak, grafik ganjaran, stiker motivational .


Rincian produk

Parameter produk

Tag produk

Langkung Rincian

Bahan stiker kami didamel tina vinil anu ramah lingkungan sareng 100% percetakan definisi tinggi énggal anu diulas awét sareng tahan cai, sareng kami nganggo lem anu henteu nyirian, sanés ngan ukur pikeun ngaleungitkeun jejak, ogé pikeun pagelaran némpelkeun anu tiasa diulang, henteu aya résidu. saatos dicabut, stiker botol cai gampang dianggo dina permukaan anu mulus.

Langkung Pilari

Mangpaat Gawé Jeung Kami

Kualitas goréng?

In-house Manufaktur kalayan kadali pinuh prosés produksi jeung mastikeun kualitas konsisten

MOQ luhur?

Manufaktur In-house gaduh MOQ anu langkung handap pikeun ngamimitian sareng harga anu nguntungkeun pikeun ditawarkeun pikeun sadaya palanggan urang pikeun kéngingkeun langkung seueur pasar.

Teu aya desain sorangan?

Karya seni gratis 3000+ ngan pikeun pilihan anjeun sareng tim desain profésional pikeun ngabantosan damel dumasar kana tawaran bahan desain anjeun.

Perlindungan hak desain?

Pabrik OEM & ODM ngabantosan desain palanggan urang janten produk nyata, moal ngajual atanapi masangkeun, perjanjian rusiah tiasa ditawarkeun.

Kumaha mastikeun warna desain?

Tim desain profésional pikeun nawiskeun saran warna dumasar kana pangalaman produksi urang pikeun dianggo langkung saé sareng gratis warna sampel digital pikeun pamariksaan awal anjeun.

prosés produksi

Order Confirmed1

《1.Pesenan Dikonfirmasi》

Design Work2

《2. Karya Desain》

Raw Materials3

《3. Bahan Baku》

Printing4

《4. Nyitak》

Foil Stamp5

《5. Stempel Foil》

Oil Coating & Silk Printing6

《6. Lapisan Minyak & Percetakan Sutra》

Die Cutting7

《7. Die Cutting》

Rewinding & Cutting8

《8. Rewinding & Cutting》

QC9

《9.QC》

Testing Expertise10

《10. Kaahlian Nguji》

Packing11

《11. Bungkusan》

Delivery12

《12. Pangiriman》


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1