Glow In The Dark Washi Tape

  • Constellation Washi Cartoon Glow In The Dark Gold Foil Tape

    Konstelasi Washi Kartun Glow Dina Pita Foil Emas Poék

    Glow in the dark washi tape tiasa nganggo sababaraha tinta glow, biasana mangsi héjo dina siang. Kusabab wates téknik urang kedah nambihan kertas deui dina tonggong pita glow in the dark, pikeun mastikeun produk anu sampurna tiasa dikirimkeun. ka konsumén urang. Hayu sagala desain caang kalawan glow kami dina pita washi poék nu ciri bubuk fluoresensi sangkan pola atawa wangun nangtung kaluar peuting.Masing-masing kaset kami tiasa nampilkeun cetak CMYK warna pinuh anu muncul dina siang.