Balanja

Kumpulkeun sadaya patarosan ti para nasabah pikeun ngabagi detil pikeun ngadamel bisnis sareng kami kalayan gampang

Balanja

Patarosan remen ditanya

Ngeunaan Lead Time

Waktu sampling sakitar 5-7 dinten / waktos pesenan bulk sakitar 10-25 dinten dumasar kana produk sareng téknik anu béda (detail mangga ngahubungi kami kami ngabantosan langkung seueur) / waktos pangiriman dumasar kana saluran anu béda (ekspres nasional normal sakitar 5-7 dinten, dumasar kana kabutuhan anjeun kami ngabantosan ngabagi langkung seueur saluran pikeun anjeun milih anu pangsaéna pikeun ngahémat langkung seueur biaya di dieu)

Ngeunaan Kirim Ka Konsumén Ahir Anjeun

Biasanakami ngintunkeun pakét ka alamat palanggan kami sareng upami anjeun peryogi kami ngirim pakét ka palanggan tungtung anjeun, kami tiasa ngabantosan ngirim.Atanapi pesenan anu dikelompokkeun ti anjeun sareng réréncangan anjeun, kami ogé tiasa ngabantosan ngirim ka unggal jalma sareng ngitung biaya pengiriman nyalira.

Ngeunaan Biaya Pajak

Kaseueuran urang nyarioskeun harga EXW tanpa biaya pajak atanapi dumasar kana pamundut pengiriman pelanggan, urang tiasa nawiskeun pilihan pengiriman barang kalayan biaya pajak.Tapi lamun urang cutatan harga EXW ka sababaraha konsumén, urang boga cara pikeun ngadalikeun biaya pajeg kusababprolicy nagara béda urang, tapi lamun urang ngatur pengiriman barang urang bisa mantuan digawekeun salaku handap sabisa pikeun karya nilai custom ngahemat biaya dina bagian ieu.

Rék gawé bareng jeung urang?