Custom Made Dekorasi DIY Scrapbooking Karajinan Transparan Lambaran PVC Lemes Karét Jelas Perangko

Katerangan pondok:

Perangko jelas, ogé katelah perangko nempel, perangko polimér, perangko photopolymer atanapi perangko akrilik, mangrupakeun tetempoan, ongkos-éféktif tipe cap idéal pikeun crafting, journaling, scrapbooking sareng nu sanesna.Ukuran anu béda, pola, bentuk anjeun tiasa disaluyukeun di dieu.


Rincian produk

PARAMETER PRODUK

Tag produk

Jenis Perangko

Cap Hapus

perangko jelas dijieunna tina bahan silicone awét, nu euweuh bauan na lightweight, teu gampang pikeun megatkeun atawa deform, kacida lengkep tur hipu;Karya alus.

Stempel Kayu

Cap kai dijieunna tina bahan kai pikeun nyitak pola custom sarta wangun, ieu cakram kai lightweight leutik anu idéal pikeun stamping.

Segel lilin

Kit cap segel lilin dianggo pikeun ngadamel undangan kawinan sareng pésta, hurup Natal, hurup retro, amplop, kartu, karajinan, penyegelan hadiah, sealing anggur, bungkusan tèh atanapi kosmetik sareng proyék karajinan anu sanés.

5 Léngkah Ngagunakeun Cap Hapus

1. Cabut cap tina tonggongna

2. Teundeun cap jelas anjeun dina blok jelas

3. Larapkeun tinta kana cap jelas

4. Cap on proyék Anjeun

5. Ngabersihan cap jeung proyék

Langkung Rincian

Perangko anu jelas ngajantenkeun pikaresepeun sareng gampang pikeun ngadamel kartu buatan tangan anu bakal nyentuh manah jalma anu anjeun dipikacinta, pikeun nyorot poto-poto dina scrapbook anjeun, sareng nyiptakeun barang-barang anu unik pikeun dipasihkeun salaku kado atanapi dianggo pikeun ngahias anjeun. imah.Nganggo perangko anu jelas, anjeun tiasa milih kombinasi warna anu pas pikeun proyék anjeun sareng nyiptakeun elemen desain unik anu ngagambarkeun gaya anjeun nyalira.

Mangpaat Gawé Jeung Kami

Kualitas goréng?

In-house Manufaktur kalayan kadali pinuh prosés produksi jeung mastikeun kualitas konsisten

MOQ luhur?

Manufaktur In-house gaduh MOQ anu langkung handap pikeun ngamimitian sareng harga anu nguntungkeun pikeun ditawarkeun pikeun sadaya palanggan urang pikeun kéngingkeun langkung seueur pasar.

Teu aya desain sorangan?

Karya seni gratis 3000+ ngan pikeun pilihan anjeun sareng tim desain profésional pikeun ngabantosan damel dumasar kana tawaran bahan desain anjeun.

Perlindungan hak desain?

Pabrik OEM & ODM ngabantosan desain palanggan urang janten produk nyata, moal ngajual atanapi masangkeun, perjanjian rusiah tiasa ditawarkeun.

Kumaha mastikeun warna desain?

Tim desain profésional pikeun nawiskeun saran warna dumasar kana pangalaman produksi urang pikeun dianggo langkung saé sareng gratis warna sampel digital pikeun pamariksaan awal anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 44