Stempel Washi Tape

  • Christmas Stamp Washi Tape Custom Printed Kawaii Washi Tape Manufacturer

    Natal Stamp Washi Tape Adat Dicitak Kawaii Washi Tape Produsén

    Potongan pita washi cap nyaéta 25mm lega x 34mm panjang normal, panjang pita populér di pasar éta 5m per roll, bébas aya kapang bentukna cap biasa na teratur ditawarkeun pikeun konsumén urang ngagunakeun guna mantuan konsumén urang pikeun ngahemat biaya kapang tambahan di dieu.Biasana hiji gulungan kalayan sakitar 140 prangko dumasar kana panjang pita 5m.Ngawujudkeun pita cap kalawan print, foil, print na foil dumasar kana ideas.Contact kami pikeun meunangkeun cap kapang template pikeun ngamimitian jurnal Anjeun !!!