Tetengger

  • Custom Metal Bookmark Gold Rectangle for Book Marked

    Custom Metal Bookmark Emas Sagi opat pikeun Book ditandaan

    Tetengger mangrupikeun alat nyirian ipis, kalayan bahan anu béda-béda anu biasana didamel tina kartu atanapi logam, dianggo pikeun ngalacak kamajuan pamaca dina buku sareng ngamungkinkeun pamaca gampang balik deui ka tempat sési bacaan sateuacana.Pilih jinis logam anu anjeun pikahoyong kalayan gaya tetengger anu béda.Abdi bogoh nu bisa make ieu di luhur atawa sisi kaca pikeun nandaan tempat anjeun.