Kustomisasi

Kumaha Meunang Pesenan Adat Anjeun

Kirim Pananya

Ngirimkeun patarosan anjeun kalayan inpormasi dasar anu ukuranana / qty / pakét atanapi langkung seueur pamundut anu anjeun peryogikeun, tim penjualan kami sakali nampi bakal uih deui anjeun sakaligus

cutatan

Dumasar kana patarosan anjeun pikeun nawiskeun tanda petik sareng samentawis pikeun nawiskeun langkung seueur pilihan pikeun pamariksaan sareng ngabandingkeun anjeun dumasar kana pangalaman produksi kami pikeun ngahémat waktos & biaya anjeun.

Mariksa Karya Seni & Gawé Typeset

Tim penjualan kami & jasa tim Desainer dina waktos anu sami pikeun unggal palanggan pikeun ngajaga efisiensi anu luhur, ngahémat waktos sareng nyepetkeun prosés pesenan.Tim desainer kami hoyong nawiskeun sababaraha saran pikeun éfék produk réngsé tiasa langkung saé.

Pesenan Dikonfirmasi & Ngahasilkeun

Sadayana karya seni sareng kutipan anu dikonfirmasi ku dua pihak, bakal teraskeun produksi.

Pesenan Tuturkeun

Tim penjualan kami tetep ngamutahirkeun prosés produksi.

Pengiriman barang & Saatos Sale

Produk saatos réngsé bakal ngonfirmasi inpormasi pengiriman sareng palanggan pikeun ngatur pengiriman, pikeun kéngingkeun pesenan anjeun sakitar 2-3 minggu.Sakali nampi jasa saatos penjualan kami bakal ngabales asap upami aya patarosan.Mudah-mudahan nampi ulasan anu saé ti unggal palanggan