Prosés Produksi

ico

Pesenan Dikonfirmasi

Duanana pihak dikonfirmasi urutan kalawan ukuran / qty / pakét / rengse ulah kasalahan produksi jsb Dumasar panalungtikan anjeun tim jualan kami bisa nawiskeun pilihan pangalusna pikeun mariksa anjeun pikeun ngahemat ongkos anjeun sarta meunang leuwih.

1
2
ico

Gawé Desain

Kirimkeun desain pikeun proofing kami sareng kami bakal damel typeset, tim desainer nawiskeun sababaraha saran warna pikeun damel langkung saé dumasar kana pangalaman produksi urang.Eupan balik ka anjeun pikeun konfirmasi.

ico

Bahan atah

Sadaya bahan baku kertas washi, kertas stiker, tinta minyak, bahan foil, tabung kertas jsb kedah dianggo ku produksi anu kami sertipikasi sapertos SGS / Rhos / TRA jsb pikeun mastikeun kasalametan bahan sareng nontoxicity.Sababaraha bahan pikeun anjeun milih dumasar kana pamundut anjeun sapertos kertas washi, bahan transparan, kertas vellum, kertas stiker (kertas vinil / kertas PVC / kertas anu tiasa ditulis jsb.)

6
ico

Nyitak

Kami nawiskeun citak digital sareng citak cmyk normal dumasar kana kabutuhan palanggan anu béda.

Mesin cetak digital kami tiasa cocog sareng rupa-rupa substrat, tinta khusus sareng pangaruh percetakan, ku kituna unggal aplikasi sapinuhna khas, panggunaan citak ieu anu pelanggan hoyong ngalakukeun pita panjang sapertos 2m / 3m / 5m / 7m jsb. kalayan henteu aya pola anu diulang-ulang sareng gaduh pamundut warna pisan., mesin ieu.Ngagunakeun éksténsif dina-mesin jeung kaluar-of-mesin sistem warna campur, ngawengku nepi ka 97% tina gamut warna PANTONE, akurat baranahan warna PANTONE, sahingga minuhan sarat string konsumén.

7-Digital-Print-Machine

Mesin Cetak Digital

Mesin cetak cmyk normal kami tiasa ngajantenkeun panjang ulangan langkung panjang 400mm tibatan anu sanés, pikeun ngawujudkeun hiji panjang ulangan tiasa nambihan langkung pola unik anjeun sapertos acara di handap ieu.

9
8-Normal-CMYK-Print-Machine

Normal Mesin Print CMYK

10

Stempel Foil

Pikeun milih warna foil anjeun kedah nunjukkeun sababaraha pola desain kalayan warna éta, sadayana desain nunjukkeun pangaruh herang sareng langkung bersinar.

(Catetan: 300+ warna foil anu béda pikeun anjeun pilih dumasar kana ideu desain anjeun)

11
12-Oil-Coating

Palapis Minyak

palapis minyak & percetakan sutra

Dumasar kana pamundut kapang anjeun pikeun ngerjakeun prosés motong paeh sapertos pita washi die cut, pita washi gulung stiker, pita washi stempel, stiker jsb.

21 Silk Printing

Percetakan sutra

14

Rewinding & motong

15
16

QC

100% kualitas inspeksi saméméh kiriman pikeun mastikeun unggal produk dina kaayaan alus teuing nalika aranjeunna ngahontal kamar anjeun. Sakur produk anu cacad dibungkus dina kotak beureum sareng dipiceun.Saatos ngalangkungan sadaya aspek, produk urang nampi pas QC dicap sateuacan urang ngégél kasusna.

Kaahlian nguji

Laboratorium Misil Craft nawiskeun rupa-rupa tés pikeun produk kami, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaidentipikasi cacad sareng bahaya sateuacan produk anjeun dugi ka konsumen.

17

18

Bungkusan

kabutuhan customer dumasar kana pak produk rengse.

19

Pangiriman

Pangiriman pelanggan dumasar kedah ngirimkeun barang sareng daérah anu leres.

20

Saatos Penjualan

Eupan balik positif upami aya patarosan, kami ngarepkeun nampi ulasan anu saé.