Custom Holographic Planner Header Sticker Pikeun Do Daptar Tab Panginget Tab

Katerangan pondok:

Kami nawiskeun jinis stiker anu béda-béda nyaéta stiker washi, stiker vinyl, stiker anu tiasa ditulis, stiker PET, jsb. Pikeun milih téknik anu béda pikeun nambihan pola desain sapertos foiling anu béda, overlay holo, percetakan tinta bodas sareng seueur deui.Ukuran, wangun, warna, rengse, bungkusan duanana bisa ngaropéa ku anjeun.Pikeun kéngingkeun stiker anu anjeun peryogikeun ayeuna!


Rincian produk

PARAMETER PRODUK

Tag produk

Naon Urang Tawarkeun pikeun Tipe Sticker

Sakabeh Lembar Stiker

Kiss Cut Sticker

Stiker Die Cut

Gulungan Stiker

Palayanan kustomisasi

Bahan

Kertas washi

Kertas vinyl

Kertas napel

Kertas laser

Tulisan kertas

Kertas kraft

Kertas transparan

Beungeut & Finishing

Pangaruh herang

Pangaruh matte

Foil emas

foil pérak

Hologram foil

Pelangi foil

Overlay Holo (titik/béntang/vitrify)

Foil embossing

Tinta bodas

Bungkusan

Tas opp

Tas opp + kartu header

Tas opp + kardus

Kotak kertas

Langkung Rincian

Aya seueur bungkus stiker planner anu saé anu ngajantenkeun planner anjeun éndah.Anjeun ogé tiasa nyiptakeun stiker khusus anjeun nyalira kalayan nami sareng poto anggota kulawarga, panginget pribadi, sareng seueur deui.Naha tim desainer kami tiasa ngabantosan ngirim template pikeun anjeun ngarancang atanapi ngalebetkeun grafik atanapi file pola anjeun, kami ngabantosan pikeun ngalengkepan desain pikeun pamariksaan anjeun.Unggal léngkah kami tiasa ngabantosan anjeun ngamimitian!

Langkung Pilari

Mangpaat Gawé Jeung Kami

Kualitas goréng?

In-house Manufaktur kalayan kadali pinuh prosés produksi jeung mastikeun kualitas konsisten

MOQ luhur?

Manufaktur In-house gaduh MOQ anu langkung handap pikeun ngamimitian sareng harga anu nguntungkeun pikeun ditawarkeun pikeun sadaya palanggan urang pikeun kéngingkeun langkung seueur pasar.

Teu aya desain sorangan?

Karya seni gratis 3000+ ngan pikeun pilihan anjeun sareng tim desain profésional pikeun ngabantosan damel dumasar kana tawaran bahan desain anjeun.

Perlindungan hak desain?

Pabrik OEM & ODM ngabantosan desain palanggan urang janten produk nyata, moal ngajual atanapi masangkeun, perjanjian rusiah tiasa ditawarkeun.

Kumaha mastikeun warna desain?

Tim desain profésional pikeun nawiskeun saran warna dumasar kana pangalaman produksi urang pikeun dianggo langkung saé sareng gratis warna sampel digital pikeun pamariksaan awal anjeun.

prosés produksi

Order Confirmed1

《1.Pesenan Dikonfirmasi》

Design Work2

《2. Karya Desain》

Raw Materials3

《3. Bahan Baku》

Printing4

《4. Nyitak》

Foil Stamp5

《5. Stempel Foil》

Oil Coating & Silk Printing6

《6. Lapisan Minyak & Percetakan Sutra》

Die Cutting7

《7. Die Cutting》

Rewinding & Cutting8

《8. Rewinding & Cutting》

QC9

《9.QC》

Testing Expertise10

《10. Kaahlian Nguji》

Packing11

《11. Bungkusan》

Delivery12

《12. Pangiriman》


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali