Desain & Ordes

Kumpulkeun sadaya patarosan ti para nasabah pikeun ngabagi detil pikeun ngadamel bisnis sareng kami kalayan gampang

Desain & Ordes

Patarosan remen ditanya

Ngeunaan MOQ & OEM

Kami pabrik langsung kalayanOEM&ODMjasa nu urang tiasa dianggo handapMOQkawas 25 /50 qtypikeun desain custom. Taya MOQwatespikeunaya sasayogiandesain jeung sagala rupa item bisa dicampurkeun.

Inpormasi naon anu anjeun kedah terangkeun ka kami upami anjeun peryogi kutipan?

Ukuran produk (Panjang x Lebar x Jangkungna)
Bahan sareng pamakean / nawiskeun poto & pidéo anu didamel (Kami tiasa ngabantosan mamatahan upami anjeun henteu yakin)
Warna percetakan (Citak CMYK / Cetakan digital)
Kisaran kuantitas (Urang tiasa nawiskeun sababaraha pilihan pikeun ngabandingkeun anjeun pikeun dianggo anu pangsaéna)
Paket (Kami tiasa nyarankeun dumasar kana ideu anjeun)
Istilah kutipan (EXW / FOB / CIF duanana sayogi dumasar kana kabutuhan anjeun, kami ngabantosan nyarankeun)
PS: Sadaya pilihan anu kami bantosan nyarankeun pikeun ngahémat biaya anjeun sareng damel langkung saé.

Ngeunaan Kualitas

Manufaktur di-imah kalayan kontrol pinuh tina prosés produksi & mastikeun kualitas konsisten. Bisa nawiskeun sampel siap-dijieun gratis pikeun mariksa kualitas advance.Defective produk urang moal dikirim ka konsumén urang.

Ngeunaan Sampel

Sampel gratis sareng sababaraha barang tiasa disayogikeun pikeun mariksa anjeun, upami aya conto anu anjeun peryogikeun mangga wartosan kami sareng kami ngabantosan ngirim langkung seueur.

Ngeunaan Karya Seni

Format karya seni kami nampi karya seni AI / PSD pikeun damel anu langkung saé, teras PDF ogé tiasa dianggo, normal kedah nawiskeun file lapisan pikeun urang mariksa unggal bagian tiasa dianggo.Upami anjeun peryogi kami tiasa ngabantosan nawiskeun template desain pikeun anjeun gampang desain. Mode warna kedah janten mode CMYK.

Ngeunaan Perlindungan Hak Desain

Moal ngajual na pos, perjangjian rusiah bisa offer.We OEM & ODM pabrik mantuan desain customer urang jadi produk nyata.

Ngeunaan No Desain sorangan

300+ karya seni gratis di bumi kalayan téma anu béda pikeun anjeun tiasa dianggo kalayan bébas
Tim desain profésional ngabantosan mendesain atanapi ngalengkepan gambar desain anjeun, pikeun ngawujudkeun ideu desain anjeun upami anjeun teu gaduh ide desain.
Dina desain saham kana halaman wéb shopify kami pikeun milih anu anjeun resep, kalayan MOQ anu langkung handap pikeun anjeun mésér

Ngeunaan Pamayaran

Urang tiasa nampi bayar via paypal, alibaba, transfer bank anu gampang pikeun anjeun tiasa terangkeun ka kami.Sarta lolobana urang dianggo 100% mayar saméméh manufaktur kalawan jumlah kirang, ogé urang dianggo pikeun 50% deposit + 50% kasaimbangan kalawan jumlah badag.Langkung seueur patarosan ieu kirimkeun ka kami detil, urang tiasa ngobrol langkung seueur.

Rék gawé bareng jeung urang?