Tentang Kami

Carita Urang

Misil Craft mangrupikeun élmu, industri sareng perusahaan dagang anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Kami diadegkeun ku 2011. Produk parusahaan nutupan kategori percetakan kayaning stiker, téhnik washi tape béda, labél timer napel jsb Di antarana, 20% dijual domestically jeung 80% diékspor ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya. .

%
Di antarana, 20% dijual domestik
%
80% diékspor ka dunya
Ékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah di sakumna dunya.
about_us

Kakuatan pabrik

Kalawan pabrik occupying 13.000m2 & tahan nepi 3 garis produksi pinuh, mesin kawas mesin cmyk print, mesin digital print, slitting mesin, rewinding mesin, foil mesin cap, mesin motong jsb Urang bisa nampung OEM & ODM sarat tina sagala bisnis- badag & leutik.

Kami salawasna museurkeun kana tantangan sareng tekanan para nasabah sareng nengetan eupan balik sareng pendapat para nasabah.Terus ningkatkeun kualitas produk, nyiptakeun produk tina unsur diversifikasi prosés ningkatkeun daya saing produk, sareng nyayogikeun solusi produk percetakan anu paling kompetitif.

01

02

03

04

Kami damel bisnis sareng sakumna dunya sapertos AS, Inggris, Jepang, Korea, Kanada, AUS, Perancis, The Netherland, Malaysia, Thailand jsb. Kami dipercaya ku Disney / IKEA / Paper House / Simply Gilded / Echo Paper Co / British Museum / Starbucks jsb.

ABOUT_US

Naon anu urang kedah nahan solusi produk percetakan anu béda?

1) In-house manufaktur kalayan kadali pinuh prosés produksi & mastikeun kualitas konsisten.
2) In-house percetakan produk manufaktur boga MOQ handap sarta harga nguntungkeun
3) In-house pinuh ditiup manufaktur pikeun digawé sakabéh rék ngalakukeun produk percetakan jeung ngahontal ideu anyar anjeun papanggih.
4) Tim desainer profésional pikeun nawiskeun karya seni gratis 1000+ tiasa dianggo sareng desain RTS ngan ukur nawiskeun pikeun anjeun.
5) Waktu kalungguhan produksi anu langkung gancang sareng waktos pengiriman pikeun nyocogkeun kabutuhan deadline anjeun
6) Tim penjualan Profesional & Tanggung Jawab pikeun damel dina waktosna pikeun nyumponan sadaya kabutuhan anjeun.
7) Saatos jasa jual henteu ngaganggu anjeun.
8) Sababaraha promo kabijakan anu dipikaresep pikeun ditawarkeun ka sadaya para nasabah
Kami certificated ku CE / ISO 9001 / Disney / SGS / Rhos / FSC jsb Pikeun mastikeun tina bahan baku nepi ka rengse produksi nu dipaké pikeun jadi kaamanan sarta inoffensive.

Kami ngarepkeun nyiptakeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng sadaya palanggan kami, janten kami tetep damel di handap:

about_us8

Misi kami

Fokus kana tantangan sareng tekenan para nasabah, teras nyayogikeun solusi produk percetakan anu paling kompetitif pikeun para nasabah.

Visi Urang

Janten supplier anu dipercaya ku para nasabah sareng tempat pangembangan karir anu diakui ku karyawan.

Nilai Urang

Analisis getol tina eupan balik palanggan, nyayogikeun ideu perbaikan kualitas, janten win-win internal sareng éksternal!