Catetan caket & Pad mémo

  • 50 Pages Kawaii Stationery Cute N Times Sticky Notes Memo Pad Notepad

    50 Kaca Kawaii Alat Tulis Imut N Times Sticky Notes Memo Pad Notepad

    Kami nawiskeun mémo pad & catetan caket anu didamel ku kertas kualitas luhur sareng napel anu ditingkatkeun anu ngajantenkeun aranjeunna tetep aman sareng ngahapus bersih, éta salawasna ngabantosan nalika anjeun kedah nyandak ideu anu saé. .Urang bisa pasted aranjeunna dina témbok, komputer, desktop, kulkas jeung ampir kabéh surfaces lemes sejenna.Custom gaya Anjeunayeuna!

  • Vellum Sticky Notes 3 Inches Custom Notepad Memo

    Vellum Sticky Notes 3 Inci Adat Notepad Memo

    The vellum caket catetan set kami bisa nawiskeun ngawengku kelir béda kayaning urang lampu pink, biru, koneng, mint héjo, langit biru jsb Anjeun tiasa make catetan caket warni ieu tracing gambar, Highliting catetan penting, annotating buku, nyandak catetan dina buku ajar. Tempo ngaliwatan desain, Anjeun bisa maca sagalana ngaliwatan catetan caket.Widely dipaké di kantor, sakola jeung kahirupan sapopoe.Bisa ditempelkeun dina témbok, méja, buku, komputer sareng kulkas.

  • Personalized Hot Products Custom Shaped Stationery Vellum Sticky Notes

    Pribadi Hot Produk Adat Bentuk Alat Tulis Vellum Sticky Notes

    Catetan lengket vellum gampang dianggo nyorot inpormasi penting dina buku, gampang ngédit dokumen tanpa ngarobih sacara permanén nganggo catetan transparan ieu.Anjeun tiasa nulis dina, reposition jeung cabut tanpa ninggalkeun residue.Pefect caket pikeun lukisan karton DIY, memo Pad bewara fridge board, learning, pesen mémo kulawarga, gampang ngahapus, pesen mémo, tulak mémo timer napel, panginget, scratchpad.

  • A5 To Do List Cheap Eco Friendly Custom Printed School Children Journal Sticky Notes

    A5 Pikeun Do Daptar Murah Eco Friendly Adat Dicitak Sakola Barudak Journal Catetan caket

    Bahan catetan caket anu béda-béda anu ditawarkeun ku dieu nyaéta kertas kantor sareng kertas vellum, kertas kantor biasana urang damel sareng 80g tapi upami anjeun ngagaduhan pamenta ketebalan anu sanés, urang duanana tiasa cocog. , Jieun hiji milik anjeun pikeun ngajual atawa karajinan DIY jsb.

  • 30 Sheets Paper Stickers Cartoon Square Sticky Notes Memo Pad

    30 Lembar Kertas Stiker Kartun Square Sticky Notes Memo Pad

    Kami nawiskeun mémo hampang & catetan caket anu nganggo lem atanapi tanpa lem duanana tiasa dianggo, pikeun ngawujudkeun citak sareng foil di dinya, halaman anu béda-béda, ukuran atanapi bentuk tiasa dianggo, biasana nyarankeun ngadamel dina 50 halaman pikeun ngahémat biaya sareng qty ieu. populér di pasar.Urang bisa ngalakukeun hiji hampang individu pak kalawan kantong opp, atawa hampang leutik dina kartu deui kana kantong opp pak too.Both bisa custom via kabutuhan Anjeun tur kahadean!