Glitter Washi Tape

  • 10mx15mm Custom Autumn Halloween Glitter Washi Tape For Holiday Decoration

    10mx15mm Custom Autumn Lebaran Glitter Washi Tape Pikeun Dekorasi Libur

    Glitter pita bisa ngawujudkeun kalawan print / kalawan print na foil, nyarankeun sangkan 5m per roll normalna kusabab bahan husus, ukuran 5m per roll sarua jeung pita normal 10m per roll.Kéngingkeun lapisan bintik-bintik ngagurilap nganggo pita washi glitter kami anu diwangun ku partikel anu ngagurilap dina permukaanna.Gemerlapna henteu murag tina kasét urang sareng karasaeun nyaman tibatan kaset sanés anu karasa kasar sareng kasar.jasa ODM / OEM komprehensif kami ngawengku ukuran béda, panjang, desain, kelir, jeung asesoris pikeun nyugemakeun sagala kaperluan bisnis.