Natal Stamp Washi Tape Adat Dicitak Kawaii Washi Tape Produsén

Katerangan pondok:

Potongan pita washi cap nyaéta 25mm lega x 34mm panjang normal, panjang pita populér di pasar éta 5m per roll, bébas aya kapang bentukna cap biasa na teratur ditawarkeun pikeun konsumén urang ngagunakeun guna mantuan konsumén urang pikeun ngahemat biaya kapang tambahan di dieu.Biasana hiji gulungan kalayan sakitar 140 prangko dumasar kana panjang pita 5m.Ngawujudkeun pita cap kalawan print, foil, print na foil dumasar kana ideas.Contact kami pikeun meunangkeun cap kapang template pikeun ngamimitian jurnal Anjeun !!!


Rincian produk

PARAMETER PRODUK

Tag produk

Langkung Rincian

Pita washi stempel kami didamel tina kertas washi kualitas luhur sareng napel anu nempel saé dina proyék kertas sareng karajinan, aranjeunna tiasa tearable & repositionable.Anjeun tiasa nyéépkeun ku panangan sareng anjeun tiasa nyabut atanapi nempatkeun deui washi anjeun tanpa nyésakeun résidu caket.Unggal washi roll geus perforated antara desain nyarupaan prangko pos nu ngamungkinkeun pikeun luh aranjeunna kaluar individual pikeun finish éféktif dina proyék.

Langkung Pilari

Mangpaat Gawé Jeung Kami

Kualitas goréng?

In-house Manufaktur kalayan kadali pinuh prosés produksi jeung mastikeun kualitas konsisten

MOQ luhur?

Manufaktur In-house gaduh MOQ anu langkung handap pikeun ngamimitian sareng harga anu nguntungkeun pikeun ditawarkeun pikeun sadaya palanggan urang pikeun kéngingkeun langkung seueur pasar.

Teu aya desain sorangan?

Karya seni gratis 3000+ ngan pikeun pilihan anjeun sareng tim desain profésional pikeun ngabantosan damel dumasar kana tawaran bahan desain anjeun.

Perlindungan hak desain?

Pabrik OEM & ODM ngabantosan desain palanggan urang janten produk nyata, moal ngajual atanapi masangkeun, perjanjian rusiah tiasa ditawarkeun.

Kumaha mastikeun warna desain?

Tim desain profésional pikeun nawiskeun saran warna dumasar kana pangalaman produksi urang pikeun dianggo langkung saé sareng gratis warna sampel digital pikeun pamariksaan awal anjeun.

Ngolah produk

Pesenan Dikonfirmasi

Gawé Desain

Bahan atah

Nyitak

Stempel Foil

palapis minyak & percetakan sutra

Die Cutting

Rewinding & motong

QC

Kaahlian nguji

Bungkusan

Pangiriman


  • saméméhna:
  • Teras:

  • pp