Naon Washi Tape: Fungsional jeung Dekoratif Washi Tape Mangpaat

Janten naon washi tape?Seueur jalma anu kantos ngupingkeun istilah éta tapi henteu yakin kana seueur poténsial panggunaan pita washi hiasan, sareng kumaha éta tiasa dianggo saatos mésér.Nyatana, éta ngagaduhan puluhan kagunaan, sareng seueur anu dianggo salaku bungkus kado atanapi salaku barang sapopoé di bumi.Urang bakal ngajelaskeun di dieu pikeun naon jinis pita karajinan ieu tiasa dianggo, kalebet pita segel sareng sipat hiasan.Dasarna, éta mangrupikeun jinis kertas Jepang.Malah ngaran sorangan nunjukkeun yén: Wa + shi = Jepang + kertas.

Kumaha Tape WASHI Dijieun?

Pita washi dihasilkeun tina serat pulped tina sababaraha spésiés tutuwuhan.Diantarana serat tina pepelakan paré, rami, awi, rungkun mitsamuta sareng kulit gampi.Sumberna sakitu legana teu aya hubunganana sareng sipat utami, anu dasarna mangrupikeun pita masking kertas biasa.Éta gampang robek, tiasa dicitak sareng gaduh sipat napel anu cukup hampang pikeun dikupas tina substrat tapi cukup kuat pikeun dianggo pikeun bungkusan.

washi-tape-birthday-cards-cakes

Beda sareng kertas biasa anu didamel tina pulp kai, pita washi gaduh kualitas semi-translucent, ku kituna anjeun ningali cahaya anu nyorot kana éta.Dua alesan utama naha éta jadi husus téh nya éta bisa dicitak dina rentang taya kelir sarta pola, sarta eta nawarkeun pilihan geulis pikeun maranéhanana néangan hiji pita karajinan kuat nu ogé bisa dipaké pikeun bungkusan.Pita éta malah tiasa dikupas tina kertas tisu upami dilakukeun sacara saksama.

Washi Tape Mangpaat

Aya seueur kagunaan pita washi.Éta tiasa dicitak nganggo warna padet tunggal, atanapi nganggo desain anu éndah pikeun dianggo salaku pita hiasan pikeun karajinan atanapi aplikasi fungsional.Kusabab kakuatan anu teu biasa pikeun bentuk kertas, pita unik ieu dianggo pikeun ngahias sareng ngamankeun sababaraha barang rumah tangga dimana beungkeut anu kuat henteu penting.
Sababaraha ngagunakeun éta pikeun ngalereskeun catetan kana freezer atanapi papan témbok, sareng éta ogé mangpaat pikeun ngégél kado leutik.Nanging, kusabab pita washi tiasa dikupas, aya kompromi antara kakuatan sealing sareng tiasa dicabut.Henteu disarankeun pikeun ngégél bungkusan anu ageung atanapi beurat, tapi mangrupikeun cara anu saé pikeun ngégél pakét lampu anu dimaksudkeun pikeun jalma khusus.
Nalika nganggo éta pikeun ngégél bungkusan lampu, pastikeun substratna garing sareng henteu berminyak, sareng panangan anjeun beresih nalika anjeun nerapkeunana.Éta sanés pita kaamanan anu saé, tapi sipat hiasanna saé pisan!
Pita washi mangrupikeun médium hiasan anu populér pikeun barang-barang sapertos pot kembang, vas, kap lampu sareng panutup tablet sareng laptop.Éta ogé kapaké pikeun ngahias cangkir, saucers, tumblers, gelas jeung bentuk sejen dina tableware sabab nawarkeun gelar résistansi cai.Sanajan kitu, aya loba tipena béda pita ieu, sarta teu kabeh bakal nolak keur dikumbah ku cai iwal dipigawé pisan gently.
Seueur urang Jepang nganggo pita washi pikeun ngahias sumpitna.Anjeun tiasa make pita pikeun ngaidentipikasi cutlery jeung crockery sorangan dina murid datar, atawa ngahurungkeun hiji méja biasa atawa meja jadi karya seni éndah.Mangpaat anu tiasa dipasang segel hiasan sareng pita karajinan ieu ngan ukur ku imajinasi anjeun.

Pita Karajinan atanapi Pita Kosmétik?

Washi tape boga sababaraha kagunaan kosmetik.Anjeun tiasa nyéépkeun penampilan pribadi anjeun ku ngagunakeun pita washi napel dina kuku suku sareng ramo anjeun.Caangkeun pigura sapédah anjeun sareng ngahias mobil atanapi van anjeun nganggo pita anu serbaguna ieu.Anjeun tiasa make eta dina sagala permukaan lemes, sanajan kaca.Upami dianggo dina windows anjeun, sipat semi-translucent na sacara harfiah bakal ngajantenkeun desainna bersinar.
Kusabab éta sayogi dina rupa-rupa desain anu éndah sareng warna-warna anu terang anu janten populer di dunya.Leres, éta tiasa dianggo pita bungkusan pikeun bungkusan alit (sanaos pariksa kakuatanana dina ieu heula), sareng éta ngagaduhan sababaraha kagunaan anu langkung fungsional anu anjeun tiasa pikirkeun, tapi pikeun kageulisanana pita sapertos kitu populer.
Anjeun teu tiasa lepat nganggo pita washi pikeun tujuan hiasan atanapi karajinan.Éta henteu populer pisan di sakumna dunya tanpa alesan - pita washi nyarioskeun nyalira sareng anjeun bakal kagum ku kaéndahanana nalika anjeun mimiti ngagunakeunana.

maxresdefault

Washi Tape Ringkesan

Janten, naon washi tape?Éta mangrupikeun pita karajinan Jepang anu tiasa dianggo pita segel atanapi kanggo tujuan hiasan.Éta gampang dicabut sareng dianggo deui pikeun tujuan anu sanés.Ieu bisa cleaned kalawan kaen beueus, tapi ngan lamun ngubaran eta gently tur ulah rub eta teuas.Sipat tembus na nawiskeun sababaraha kasempetan pikeun dianggo pikeun ngahias kap lampu sareng tabung lampu fluoresensi.Terus terang, potensi kagunaan pita éndah ieu ngan ukur ku imajinasi anjeun ... sareng éta ngégél bungkusan!
Naha henteu nganggo pita washi pikeun mungkus kado khusus anjeun atanapi bahkan ngahias barang-barang pribadi di bumi anjeun?Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal mariksa kaca kustomisasi kustomisasi-custom washi tape di dieu dimana anjeun bakal manggihan pilihan éndah desain endah sapanjang kalawan sababaraha pamanggih gede pikeun ngagunakeun eta.lamun teu boga desain sorangan,anjeun tiasa pariksa Misil Craft Design Page misil craft design-washi tape uninga langkung.

washi-tape-ideas-1170x780

waktos pos: Mar-12-2022