CARA Maké stiker dina Nu Ngarencana Anjeun

Ieu tip top kami pikeun kumaha ngagunakeun stiker planner sareng milarian gaya stiker unik anjeun!Kami bakal nungtun anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeunana dumasar kana kabutuhan organisasi sareng hiasan anjeun.

kahiji, yoanjeun peryogipikeun ngembangkeun strategi stiker!

Jang ngalampahkeun kitu, ngan nanyaIeuhkumaha anjeun hoyong stiker anjeun dianggo pikeun anjeun?Naha anjeun hoyong aranjeunna nambihan warna pop tambahan kana rencana anjeun?Naha anjeun hoyong aranjeunna ngahias rohangan kosong dina halaman anjeun?Kudu nyumputkeun plannersalinan?Henteu janten masalah naon strategi stiker anjeun, kami gaduh sadaya jinis stiker pikeun sagala jinis alesan sareng musim!

1. Sticker Starter Pack

Kami resep nganggap Buku Stiker Klasik urang salaku bungkus ngamimitian anu sampurna pikeun peminat stiker énggal!Buku stiker anu kedah-kudu ieu gaduh stiker warna-warni, kualitas luhur dina rupa-rupa ukuran, tanda petik (stiker kutipan motivasi pas pas dina panyebaran Life Planner ™ vertikal sareng horizontal mingguan!), foil logam, bentuk sareng bandéra fungsional, sareng corat-coret dimensi. !Ieu toko stiker hiji-eureun anjeun!

maxresdefault (1)

2. Stiker Nu Ngarencana Geulis

maxresdefault

Kami resep bungkus stiker anu geulis, lucu, sareng praktis anu sampurna pikeun nambihan pop kana rencana anjeun!Balanja rébuan stiker anu warni, bagja sareng terangkeun rohangan perencanaan anu kosong!

3. Stiker Fungsional

Peryogi dosis fungsi sareng kasenangan anjeun?Sesuaikeun stiker fungsional anjeun nyalira pikeun nawiskeun Kalender Mini 2021 pinuh dina hiji pakét anu pikaresepeun!Sampurna pikeun nambihan kana buku catetan grid anu dijejeran atanapi titik anu kantun tanggal, penting anu warni ieu teu kedah sono!

maxresdefault (1)1

4. Stiker Inspirational & Musiman

maxresdefault (3)1

Upami stiker nomer hiji anjeun kedah gaduh motivasi sapanjang taun, teras damel nyalira stiker Kit Mingguan mangrupikeun réréncangan anjeun!Stiker jenis ieu dipak ku inspirasi pikeun unggal bulan sareng unggal usum!Kombinasi téma bulanan anu saé, kutipan motivasi, sareng campuran logam anu ngajantenkeun anjeun suksés salami sataun!

5. Pribadi & ngaropéa stiker

Upami anjeun juggling sababaraha jadwal sibuk dina hiji planner anu dipak, personalisasi mangrupikeun jalan anu saé!Sesuaikeun set stiker acara anjeun nyalira supados anjeun tiasa gampang nyulap sababaraha kagiatan!Anjeun tiasa nyieun sakumpulan stiker pikeun mantuan ngatur jadwal kulawarga anjeun (misalna stiker pikeun latihan maén bal, groomer piaraan, tanggal wengi, jsb);Anjeun tiasa meungpeuk kaluar commitments gawé (misalna rapat klien, laporan alatan, konferensi);Anjeun malah bisa ngukir kaluar sababaraha waktu keur diri (misalna, miara diri, klub buku, cabut colokan).Naon waé anu anjeun lakukeun, ngagampangkeun ku stiker kustomisasi.

maxresdefault (4)1

6. Stiker In-the-Moment

maxresdefault (5)1

Stiker karesep sareng hibrida notepad kami, catetan caket anu bergaya kami mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun kabutuhan stiker on-the-spot anjeun!Tina catetan caket anu portabel sareng pikaresepeun Alat Tulis & Kertas- catetan caket) dugi ka lengket anu gunana anjeun tiasa nyepetkeun kana planner atanapi notebook anjeun, anjeun bakal salawasna gaduh catetan caket pikeun naon waé, dimana waé!

7. Watek-nyukcruk Stiker

Nyobian ngembangkeun sareng lengket rutin?Jieun jadwal stiker anjeun sorangan tina stiker skrip headers!Sesuaikeun warna anjeun sareng pilih kabiasaan anu anjeun pikahoyong di luhur!Saé pikeun murangkalih ("nyieun ranjang"), atanapi salaku cara pikeun ngawas kasuksésan anjeun nyalira ( "nginum 8 gelas cai" atanapi "ka gim"), stiker ieu mangrupikeun anu anjeun damel!

maxresdefault (4)1

8. Téma Stiker

maxresdefault (6)1

Peryogi stiker khusus pikeun tujuan anu khusus?Warta anu saé: sadaya perencana petite klasik kami nganggo stiker ilustrasi sareng fungsional!Ti stiker usum ka stiker judul, nyukcruk nomer dugi ka anggaran, perencanaan logam pikeun melak perjalanan, kami ngagaduhan stiker on-t rend sareng on-tema pikeun sadayana!Buka desain stiker kami pikeun kéngingkeun sadayana anu anjeun pikahoyong!

Milarian langkung seueur cara pikeun tetep dina organisasi anu bergaya anu dirancang pikeun mere ilham, ngirangan setrés, sareng nyetél anjeun suksés!Langkung seueur gaya stiker anu anjeun pikahoyong punten entong ragu pikeun naroskeun, éta senang urang damel sareng gaduh langkung inspirasi pikeun nyiptakeun langkung seueur stiker dina desain saham !!!


waktos pos: Mar-12-2022