Kumaha Ngalakukeun Jadwal Perencanaan Pesenan anjeun

Liburan mana anu difokuskeun ku Misil Craft sareng liburan naon anu difokuskeun pikeun konsumén urang?Henteu masalah palanggan leutik atanapi ageung, urang terang sadayana perhatikeun waktos produksi pikeun damel sadayana tiasa dilakukeun kalayan lancar, sareng urang gaduh liburan kanggo istirahat atanapi nikmati sareng kulawarga, salami liburan khusus palanggan urang, urang ogé fokus dina waktos ieu. konsumén urang boga sababaraha acara usum liburan.Janten urang badé nyerat detil liburan pikeun sadaya palanggan énggal atanapi lami pikeun ngadamel jadwal anu sampurna.

Liburan mana anu difokuskeun ku Misil Craft?

news (1)

Poé Nyapu Makam ti 3 nepi ka 5 Maret
Festival ieu mangrupikeun dinten kanggo ngahormat ka karuhun sareng ngahormatan ka anggota kulawarga anu maot
Poé Buruh ti 1 nepi ka 5 Méi
Festival Parahu Naga ti 3 nepi ka 5 Juni
Biasana urang ngadahar sangu pangsit dina festival ieu
Pertengahan Autumn Festival Sep ti 10 nepi ka 12
Urang biasana ngadahar kueh bulan dina festival ieu
Poé Nasional ti 1 nepi ka 7 Oktober
Festival cinyusu

Festival ieu sakitar 15 dinten biasana sareng unggal taun kalayan waktos anu béda-béda, tanggal anu akurat anu kami henteu tiasa nunjukkeun ayeuna tapi sigana sakitar akhir Januari dugi ka 10.th-15thtina Feb keur rujukan customer urang.

(Catetan: salila libur ieu tim desainer urang jeung tim jualan masih dianggo, ngan gawé produksi ditutup. Ku kituna salila ieu lamun konsumén urang boga panalungtikan naon urang duanana bisa nampa tur mantuan digawekeun, sanggeus rengse libur urang bisa ngatur produksi. Mangga bageur nawaran reureuh di sakumaha taun saméméhna urang masih boga loba klien ngarojong karya urang dina mangsa ieu, urang baris ngatur produksi urutan ku waktu ieu firstly lajeng pikeun ngatur produksi pesenan ku rengse libur.Sababaraha konsumén urang kudu nyiapkeun sateuacanna Poé Valentine, kami ogé. ngartos sareng ngadukung kana padamelan ieu, cobian anu pangsaéna pikeun nawiskeun jasa waktos.)

Liburan mana anu difokuskeun ku konsumén urang?

news (2)

Misil Craft narékahan pikeun nyetél hubungan gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén urang jeung unggal panalungtikan customer urang atawa proyék, urang hoyong nawiskeun bongbolongan pikeun ngahemat ongkos customer urang jeung mantuan pikeun meunangkeun leuwih pasar bisnis.Ku kituna aya sababaraha libur customer urang urang difokuskeun sakumaha urang terang libur ieu mawa leuwih acara usum keur konsumén urang.Jadi urang boga bédararancang diskonsalila libur ieu nawarkeun ka sadaya konsumén urang.

dinten paléntin

Poé Lebaran

Poé sukur

Poé Natal

Poé Taun Anyar

Sadaya liburan di luhur kami hoyong nawiskeun diskon pikeun konsumén urang pikeun kéngingkeun langkung seueur pasar sareng ngahémat langkung seueur kauntungan.Rincian mangga ngahubungi kami pikeun langkung terang.

Iwal liburan di luhur unggal taun departemén pamasaran urang bakal nyieun sababaraha perencanaan acara boga aktivitas diskon leuwih pikeun konsumén urang.

Tong telat sareng néwak saha waé kasempetan diskon di dieu !!!


waktos pos: Mar-12-2022